Over ons

Heikant Isolatie

Sinds 2015 bied Heikant de juiste samenwerking om het uiterste uit een project te halen. Heikant werk intensief samen met fabrikanten van bouwstoffen. Zodat alle materialen aansluiten op de markt.

 

Logistiek

Vanuit onze hal in Rosmalen vermaken we de c-staal buizen tot voedingsleidingen voor de schachten. De hal word gebruikt om vooraf de start van een project deze voorbereid klaar te maken. In de hal vermaken we de buizen zowel met perskoppelingen en snijmachines om zo de juiste maat te produceren. Niet alleen de buizen voor de voeding vermaken we, ook de Units / afsluiters / ontluchters bereiden we hier voor zodat we gelijk aan de slag kunnen.

Transport

Met de beste zorg leveren wij onze materialen aan de bouw af waar een team klaar staat om de materialen te installeren en te verwerken. In de hal worden deze op de aanhanger gelegd en klaar voor vertrek.

Systeem

Heikant werkt sinds … met Syntess, een professioneel programma die online heel de organisatie draaiend houdt. Met behulp van deze methode zorgen wij ervoor dat we met de technologie van tegenwoordig mee gaan. En op afstand online door werknemers bestellingen geplaats kunnen worden. Waardoor geen verwarringen voorkomen.

VACATURE

– Assistent Hulpmonteur
– Zelfstandig monteur

HEIKANT INSTALLATIE IS ALTIJD OPZOEK NAAR PERSONEEL

Ben jij degene die houd van een uitdaging, vroeg uit de veren wil, met mogelijkheid tot opleiding en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Stuur dan je CV naar info@heikantisolatie.nl en wie weet nodigen wij jou uit voor een gesprek!

Partners

Succesvolle samenwerking heeft zich de afgelopen jaren al bewezen met o.a.: