Over ons

Heikant Isolatie

Sinds 2020 is Heikant Isolatie van de grond gekomen. Wij bieden leiding-isolatie aan van de meest hoogwaardige en duurzaamste materialen in de utiliteitsbouw. Na het installeren van installatietechniek moet er vaak gekeken worden naar juiste isolatie. Zoekt u daar een partner voor, dan is Heikant Isolatie je man! Wij werken intensief samen met fabrikanten van bouwstoffen zodat alle materialen aansluiten op de markt en op ieder project. 

 

ADVIES OP MAAT

Wij vinden het belangrijk dat uw opdracht met uiterste zorg wordt behandeld en dat wij de kwaliteit kunnen garanderen. Daarom kijken onze specialisten graag met u mee naar een oplossing op maat.

Wilt u graag advies of wilt u graag een offerte opvragen? Neem dan gerust even contact met ons op.

Logistiek

Vanuit onze hal in Rosmalen verzorgen wij alle voorbereidingen. Onze hal wordt gebruikt voor voorraad, om logistieke zendingen klaar te zetten en te prefabben.  Prefabben wordt voornamelijk gedaan door onze lassers en installatie-monteurs. Dit zodat wij efficiënter en sneller kunnen werken. Voorraad hebben wij zodat wij onze klanten kunnen voorzien van snelle levering. Maar ook wordt er voor de start van een project al het benodigde isolatiemateriaal en gereedschappen klaargezet in de hal. 

Transport

Met de beste zorg leveren wij onze materialen aan de bouw af waar een team klaar staat om de materialen te installeren en te verwerken. In de hal worden deze zorgvuldig op de aanhanger gelegd en klaar voor vertrek.

Systeem

Heikant werkt met Syntess, een professioneel software programma die onze organisatie helpt efficiënt te werken en helpt ontwikkelen in de toekomst! Met bhulp van deze software kunnen wij onze projecten overzichtelijk managen. De software zorgt ook dat wij met de technologie van tegenwoordig mee gaan en altijd net dat kleine beetje meer kwaliteit kunnen leveren dan we al doen.

Partners

Succesvolle samenwerking heeft zich de afgelopen jaren al bewezen met o.a.: